Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Emotion Man är topp tre i loppet.

Emotion Man tog ledningen men släppte sedan när Timotee Journey ställde frågan på den första långsidan och i rygg på ledaren så fick han sedan aldrig se dagens ljus så han gick i mål med sparade krafter senast.

Emotion Man är väldigt kvick iväg så når han spets här så tror jag att Teemu Keskitalo som kör hästen vill köra i ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner och då tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

Nummer 4 Simb Murdoch är också snabb ut men jag tror att han kan få tufft att ta en hel längd på Emotion Man men skulle han göra det så borde Emotion Man kunna få ett bra lopp på innerspår och då tror jag han kan nypa en av de främsta placeringarna i loppet.

Emotion Man tävlade barfota runt om och i bike senast men nu blir det troligen skor runt om men han har gjort bra insatser med skor också.

Emotion Man är en sexårig valack som har startat 34 gånger tidigare. 5 vinster har det blivit och han har även varit topp tre i 38 % av loppen och får han ett passande lopp nu så tror jag att den statistiken kan bättras på här.

Den värsta motståndaren till Emotion Man anser jag vara nummer 6 Valiant Dream som var duktig vid fyra raka segrar i somras.

Nu blir det första starten sedan Walter Lundbergs Memorial under Kriteriehelgen ifjol där Valiant Dream utgick så det kan saknas en del till toppformen men han besitter gott kunnande så han kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

Magnus A Djuse är en vass kusk bakom Valiant Dream och kan han servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

En annan motståndare till Emotion Man är nummer 3 Bailamos som visade bra klass som treåring ifjol.

Nu kommer Bailamos ut i årsdebut och han har fått mycket träning och han har kunnat träna på hela vintern fast han har inte gått några Snabbare farter meddelar man från stallet så han behöver säkert ett lopp i kroppen innan toppformen infinner sig.

Bailamos tog sin senaste seger från ledningen men där kan det vara upptaget nu men får han en fin resa i den främre träffen så kan han bli att räkna med över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Emotion Man
Färjestad lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip