Lopp 7 - 2140m volt

11 Torpa Olea har en spännande uppgift i min bok, detta nioåriga stoet har ikväll en passande uppgift. Springspår på bakvolten med endast fyra hästar på start borde innebära att man kommer ha en bra position efter en bit. I den senaste starten var man bra som tvåa och gick en vass avslutning. Ikväll finns det med att man skulle kunna köra sig till ledningen efter en bit och från den positionen kommer man inte bli lätt för övriga att plocka ner. Oavsett om man når ledningen eller inte kommer Torpa Olea med fin form till dagens start och ska räknas in i segerstriden. När fasta marknaden erbjuder 5,00 på att min förstahäst vinner loppet så spelar jag.

Favoriten 10 Forspärla har också en bra uppgift framför sig, även hon har springspår på bakvolten. Men jag anser inte att hon är lika kvick från start som min ide och riskerar därför att få göra en del jobb själv under loppet. Forspärla har bättre form än vad resultatraden skvallrar om, hon haft en del otur på slutet. På pappret är detta en bra uppgift och Forspärla kommer vara med och göra upp om segern ikväll.

3 Thess Prinsen kommer med formen på topp och med en färsk seger i bagaget. Han trivs bäst med att spara speeden in i det sista. Idag är utgångsläget bra och man kommer få få ett fint lopp och ska inte nonchaleras vid lucka över upploppet. Skräll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så hittar ni tipsen i bloggen.

11 Torpa Olea
Lopp 7 - Umåker
Spel: Vinnare
Odds: 5,00
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip