Dagens rek är till Bollnäs lopp 7 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar.
Jag spelar att nummer 5 Very Charming vinner loppet.

Very Charming hade två raka galoppmisslyckanden i raden innan han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast.

Very Charming gick då på i tredjespår med varvet kvar och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande B.B.S.Day Dream och höll även undan för övriga ekipage till seger.

Kan Claes Sjöström som kör Very Charming servera honom en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Very Charming kanske kan få ta över ledningen efter en bit av nummer 4 Niklas M.J. som jag tror är först ner till plankan fast det är långtifrån säkert men han kan vinna loppet från andra positioner också om det inte blir någon ledning.

Very Charming har gjort elva starter i Claes Sjöströms regi. Felfri har han inte varit sämre än fyra och det har blivit tre segrar hittills så om han kan hålla ordning på benen så tror jag han är långt framme igen.

Very Charming fortsätter att sköta träningen bra meddelar man från stallet. Han kommer att tävla i en jänkarvagn som tidigare, säger Claes Sjöström.

Den värsta motståndare till min vinnare anser jag vara nummer 6 Axl Brown som kommer från en seger.

Axl Brown tog då tidigt hand om ledningen och sedan var han aldrig hotad. Den långa distansen trivs han på och kan Rikard N Skoglund trycka sig till ledningen efter en bit så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 9 Captain Knas som galopperade bort sina möjligheter efter ett halvvarv senast.

Felfri nu så har Captain Knas kapacitet att kunna utmana om en framskjuten placeringar om Magnus A Djuse som sitter upp bakom hästen den här gången kan få till en bra styrning fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Very Charming
Bollnäs lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip