Lopp 7 - 2140m volt

12 Viva La Vida Face kommer ikväll tillbaka efter lite vila. Med tanke på att det var galopp i den senaste starten före vilan räknar jag med att det är något tränaren Adrian Kolgjini sett över under tävlingsfrånvaron. Ikväll möter denna fyraåringen beskedligt motstånd. Utgångsläget behöver dessutom inte vara så illa för Viva La Vida Face som nu kan ta det lugnt från start och trava in sig ordentligt innan Adrian väljer att gå på i spåren. Kapacitet finns för att runda samtliga. Till enbart 23% tycker jag Viva La Vida Face är en spelvärd förstahäst. När fasta marknaden erbjuder 2,65 så spelar jag.

5 Atlas Font gör ikväll debut för Christian Fiore, vilket är intressant. Detta är en femåringen som i Italien visat upp bra kapacitet, segerdefinierat i sex av sina 27 starter. Spår fem ikväll är såklart inte optimalt men lyckas Christian Fiore som även kör ikväll få iväg sitt nyförvärv från start är man med långt framme här.

9 Digital Process kommer till dagens start med bra form och en färsk seger i bagaget. I den senaste starten fick man bestämma i ledningen och kunde gå undan till seger på lätta steg. Sören Boel har kört denna sexåring vid de tre senaste starterna och det har resulterat i två segrar och en galopp. Ikväll får han förtroendet igen och detta ekipage ser sig inte besegrade på förhand.

7 Fiery Heart är skrällen. I den senaste starten orkade man inte från ledningen. Men nu är det 500m kortare och man har lopp i kroppen. Skulle man pricka springspåret här och ta hand om ledningen kommer man leda loppet länge. Endast streckad till 3% i skrivande stund vilket jag tycker är för lågt.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

12 Viva La Vida Face
Lopp 7 - Halmstad
Spel: Vinnare
Odds: 2,65
Bolag: LeoVegas

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip