Lopp 8 - 2640m auto

6 Made Of Stars är en femåring som besitter hög högsta nivå. Man hade två raka segrar på kontot innan man i den senaste starten testade att starta på V75. Nu har man inte startat på ett tag och det är årsdebut som väntar här. Från stallet låter man optimistiska direkt i årsdebuten och man antyder att Made Of Stars är väl förberedd inför kvällens start. Med en liknande insats ikväll som vid segrarna tidigare ska han ses med bra chans ikväll.

2 Vanja är ytterligare en tjej som gör årsdebut ikväll. Hon är mer stark än snabb och från perfekt utgångsläge och över passande distans ska hon tidigt räknas in bland segerkandidaterna. För två starter sedan gjorde man det riktigt bra och vann på 13,5 sista 1400m.

5 Moncler Bo har vunnit fyra av de nio starter man gjort i Sverige, han håller bra kapacitet för klassen och är kvick iväg från start. Men frågan är vilken taktik kusken Ida Riesterer väljer. Moncler Bo är nämligen vass när han får spara speeden tillslut. Oavsett taktik ikväll ska man räknas in i segerstriden.

Skrällen är 11 Gassin Am, han stod för en bra prestation näst senast när man kunde sätta nosen först över mållinjen från ledningen. I den senaste starten var man ute och testade på V75 utan framgång. Ikväll gör man en intressant förändring, då det blir barfota runt om. Gassin Am har tidigare visat att han trivs bra med den balansen. Till endast 8% är man en given skräll att betala för. Fasta marknaden erbjuder 2,00 på att man placerar sig topp tre i loppet, det är taget.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

11 Gassin Am
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip