Lopp 8 - 2080m Auto

5 Spinofhope L.B är ingen häst som radar upp segrar men det känns som ett mer överkomligt motstånd nu. Hon kan öppna snabbt från start och jag tror att hon sitter i ledningen omgående. Micke J Andersson lär knappast släppa någon ledning och han känner Åmål utan och innan och det är läge för spets och slut. Micke J Andersson låter även uppåt inför dagens start och när vi får 3,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

3 Sugar Fine Lady gjorde comeback på svensk mark senast och var tilbaka i nygammal regi. Hon vann efter en bra resa med gott om krafter över mål och jag gillade det jag såg. Det känns som att hon borde stå sig väl i det här sällskapet och från ett bra utgångsläge kommer hon få en bra resa i den främre träffen.

7 Rajs Messiah är ett givet streck för mig. Det räcker att kolla på vilka hästar hon har mött på slutet och vilka tider som hon har gått för att inse att hon borde hävda sig väl nu. Jag vet inte vart hon hamnar från det här läget från start men om inledningen inte blir alltför kostsam borde hon vara med på fotot.

12 Bolt Challanger mötte bland annat Oxidizer senast och trots utgångsläget blir han farlig att nonchalera när konkurrensen inte är lika hård.

1 Princess of Aloha räcker långt om det löser sig men jag chansar bort henne från systemet då innerspåret känns som en fälla.

5 Spinofhope L.B
Lopp 8 - Åmål
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip