Lopp 8 - 2140m auto

8 Kavatosåfin hade fyra raka segrar inför den senaste starten när han gick ut i ett tufft treåringslopp, Kavatosåfin stod trots detta för en bra prestation när han fick göra jobbet utvändigt om Idomenio Sisu och höll bra hela vägen in i mål som trea. Ikväll är motståndet enklare igen och trots ett tufft utgångsläge ska segerchansen vara bra. Kunnande vet vi att han besitter och räkna med att Robert Bergh kommer vara aktiv direkt från start för att hitta en vettig position.

5 Devils Tongue hade vunnit i den senaste starten om kusken Sandra Eriksson kunnat köra på Devils Tongue, som istället bröt ner i banan och man fick nöja sig med andraplatsen. Nu har man fått ett lopp i kroppen efter lite vila vilket borde göra gott för formen. Han kan öppna bra från start och lär kunna hitta en vettig position. Kunnande finns för att blanda sig i segertiden och han är ett givet streck på systemet.

11 Bowling De Luxe har två raka segrar på kontot men trots detta är formen ett frågetecken. Han har nämligen varit struken efter sina två segrar. Men att detta är en häst som besitter hög kapacitet råder det inget tvivel om och har han bara inte tappat för mycket efter sin förkylning kan han inte räknas bort ur segersnacket trots sitt tuffa utgångsläge.

Skrällen är 7 Backwood's Boogie som är härdad i tuffa sammanhang och har nu byggt på sig en hel del hårdhet. Ikväll väntas det även spännande utrustningsförändringar, det är anmält barfota runt om för första gången i livet och dessutom åker en amerikansk vagn på. Ulf Ohlsson som sitter i vagnen känner hästen väl och till 5% är ekipaget intressant. Han kan öppna kvickt och skulle man hitta hela vägen till ledningen ökar såklart även segerchansen. När vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Backwood's Boogie
Lopp 8 - Boden
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip