Lopp 8 - 2140m volt

Här kommer jag spela 7 Ferox Brick till 3,75. Detta är en individ som tidigt lovade mycket och som skulle kunna utmana högt upp i kullen. Men efter att brottats med återkommande aktionsproblem har utvecklingen inte varit spikrak. Men efter ett längre uppehåll har Ferox Brick nu fått två lopp i kroppen och senast travade han bättre än någonsin. Formen ser även ut att vara på gång och nu Ulf Ohlsson som körde senast var väldigt nöjd med Ferox Brick den gången. Ser vi endast till kapacitet sticker Ferox Brick ut i loppet och när han dessutom får en av loppets bästa kuskar i detta lärlingslopp så kommer jag gå rakt ut på honom idag. Vinnare!

Motbud
2 Extreme A.F. är en bra häst för klassen som idag fått passande förutsättningar. Extreme A.F. kommer få ett lopp i den främre träffen här. Det är också spännande att man idag ska rycka skorna för andra gången i livet är spännande. För mig är detta ett tidigt streck till låg procent vid gardering.

Nämner även 12 Wihtout a Doubt som är van att möta tufft motstånd och trots sitt utgångsläge idag ska han inte nonchaleras. Han lever på sin speed och med rätt lopp och lite uppskruvat tempo längs vägen kommer han att fälla många till slut.

7 Ferox Brick
Lopp 8 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip