Lopp 8 - 1460m auto

9 Chestnut Hill är en spännande häst i loppet. Han är enamerikanare som har tjänat över 5 miljoner under sin två- och treåringsäsong i USA. Men hittills har resultaten uteblivit på Svensk mark. Han har gjort fyra starter och lsutat som bäst fyra. Men han har samtidigt varit ute i mycket tuffa sammanhang och mött. Bland annat varit ute och stött på Milliondollarrhyme och Click Bait som båda var med i Elitloppet. I den senaste starten var han ute i fyraåringseliten under elitloppshelgen, den dagen slutade med galopp efter 500m. Ikväll går man ner i klass och även om han ställs emot gedigna fyraåringar så är det inte alls samma hårda motstånd som han tävlat mot tidigare. ett lopp som detta måste Chestnut Hill räknas tidigt och med dem rätta ryggarna under slutrundan kan han mycket väl speeda ner allt över upploppet och till låga 14% är detta mitt första streck i loppet. När vi får 5,00 på fasta marknaden att man vinner loppet så testar jag ett spel.

3 Armani Degato har visat sig vara kvick i benen men samtidigt visat tendenser till att bli alldeles för het i loppen. Nu har han fått en gedigen vinterträning i kroppen och förhoppningsvis har fyraåringen mognat en hel del. Han har fått ett bra utgångsläge och är den troliga ledaren av loppet. Trots att det är årsdebut måste han ses med segerchans från lending. Streckas.

Söker man ytterligare streck på systemet vill jag nämna 6 Global Bookmaker som har varit ute mot kulltopparna bland fyraåringar och gjort det bra. I den senaste starten blev man fast med krafter sparade över mållinjen och skulle man komma till bra från bricka sex ska man inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Chestnut Hill
Lopp 8 - Bollnäs
Spel: Vinnare
Odds: 5,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip