Lopp 8 - 2140m auto

9 Versace Brolinefick fick inte någon drömdebut hos sin tränare Joakim Lövgren. Man blev över i starten och fick sedan en drös hästar framför sig när man skulle gå ut i spåren. Man gick i mål med allt sparat och kanske får man betalt för det ikväll istället. Tränaren Joakim Lövgren har annars en väldigt fin form på stallet vilket brukar smitta av sig mellan hästarna. Ikväll gynnas man av att det är ett litet fält och man kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt från start. Kommer kunna smyga med bra i ryggar och avsluta riktigt vasst. Till 18% är man min förstahäst i loppet. När vi även får 4,50 på fasta marknaden på att Versace Broline vinner loppet så testar jag ett spel.

5 Oche Trot kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Man öppnade kvickt och tog hand om ledningen direkt, sen fick man bestämde tempot på loppet och kunde gå undan till en enkel seger. Oche Trot har tagit båda sina segrar från ledningen och kommer man dit igen är man hästen att slå för övriga.

4 Namur gjorde det okej senast bakom hästar, klockan stannade på 13,5 sista 700m. För två starter sedan vann man när tränaren Stephanie Werder själv körde. Det var en imponerande prestation när man travade större delen av loppet utvändigt om ledaren. Namur besitter bra styrka och fin inställning och ska räknas in i segersnacket ikväll.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Versace Broline
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip