Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 13 Björlifant vinner loppet.

Björlifant har hittat en härlig formtopp och har varit väldigt duktig i två raka segrar. Senast så fick han en dryg inledning innan han kunde ta över ledningen men trots det så kunde han hålla undan till en knapp men säker seger.

Björlifant har tränat på isbana i två månader meddelar Roger Nilsson som inte är orolig över att han ska tävla med broddar och mot ett överkomligt motstånd nu så tror jag han har en god chans att ta ytterligare en seger trots att han har 40 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten.

Vid de båda segrarna på slutet så har det varit tuffare motstånd än vad Björlifant ställs inför den här gången så om det löser sig med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Inga ändringar är aktuella för Björlifant utan det blir ett öppet huvudlag och vanlig vagn som senast meddelar Roger Nilsson.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 12 Hallsta Vinnex som har varit ute mot hårt motstånd och han brukar göra det bra på isbanan.

Kan Magnus O Jonsson som kör Hallsta Vinnex servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till Björlifant är nummer 1 Hallsta Majestix som gjorde ett bra lopp i Boden senast efter en fin spurt.

Här är det första starten i ny regi för Lars Marklund och det ser ut att kunna bli ledningen för Hallsta Majestix här och skulle Ove A Lindqvist dra i ett jämnt hårt tempo i täten så kan det räcka långt här men jag tror han får svårt att hålla undan till seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

13 Björlifant
Boden lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip