Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Gargamel Sisu vinner loppet.

Gargamel Sisu kördes i ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar men trots detta så stack han bara undan till en enkel seger och kom i mål på 13,6 över full distans senast.

Gargamel Sisu var klart bra som trea i Kriteriekvalet bakom Upset Face och Djokovic för tre starter sedan. Gången efter det så blev det en tidig galopp men han kom tillbaka bra och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Mr Can Trix.

Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag han är ute efter ledningen på nytt och skulle Gargamel Sisu komma till täten utan att det kostar alltför mycket kraft så tror jag han blir svårfångad från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Gargamel Sisu har vunnit två av de tre tidigare gångerna han har travat i ledningen så det skulle underlätta om han skulle komma till spets här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Gordon Mearas som återkom efter en tids frånvaro senast. Han kördes då fram utvändigt ledaren med varvet kvar och höll sedan godkänt till andraplatsen bakom vinnande Ajlexes Leif.

Gordon Mearas är ofta långt framme fast han har inte vunnit sedan mitten på maj men om han kan få smyga med i en bra rygg under slutvarvet så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till Gargamel Sisu är nummer 5 Cruise som gick en vass avslutning till fjärdeplatsen bakom vinnande Le Crack Sox senast. Nu får Torbjörn Jansson chansen för första gången bakom honom och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Gargamel Sisu
Solvalla lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip