Lopp 8 - 2140m auto

3 Zeolit galopperade tidigt i den senaste starten, men gick snabbt i upphämtningen och igick i mål som femma i ett lopp som vanns av Mellby Good. För två starter sedan spurtade han vasst efter en del strul längs vägen. Idag kommer man till start med bra form och med ett perfekt utgångsläge. Med Magnus A Djuse i vagnen blir Zeolit min förstahäst i loppet. Men givet att gardera. När man erbjudes en H2H emot 4 Again Kronos till 1,85 så spelar jag.

5 D.Day Zet blir favorit i loppet. Han höll upp innerspåret utan problem i den senaste starten och gick sen undan till en enkel seger. Idag har man återigen siktet inställt på ledningen, når man dit är såklart mycket vunnet och man är hästen att slå. Men det finns en del konkurrenter som också kan öppna raskt. Det blir amerikansk vagn på återigen, med den på har D.Day Zet vunnit tre av fyra starter. Givet segerbud i loppet och ett givet streck på kupongen.

Vill även varna för 12 Global Above All. För två starter sedan galopperade man med 250m kvar till mål i en klass II-final. Det var en framskjuten placering som försvann. I den senaste starten var det årsdebut och Global Above All såg ut att behöva loppet i kroppen även om man kunde sätta nosen först över mållinjen. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del, han tål att göra grovjobb själv under loppen och kommer ha ett tungt slutvarv att tillgå. Pass upp till 14%.

För den som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Zeolit vs 4 Again Kronos
Lopp 8 - Romme
Spel: H2H - 1
Odds: 1,85
Bolag: bet365

Lyckas till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip