Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Hennessy Am vinner loppet.

Hennessy Am har gjort tre starter i nuvarande regi för Kim Pedersen. Han årsdebuterade på bästa vis med seger på Biri för tre starter sedan. I den efterföljande starten så galopperade han kort efter start.

Senast var Hennessy Am ute i ett tufft treåringslopp på Axevalla som segerstaplaren Elegant Ima vann på ett bra vis från dödens.

Hennessy Am fick då en resa i tredje invändigt och han fastnande bakom en trött häst och gick i mål med gott om krafter sparade.

Björn Goop upp nu för första gången på Hennessy Am och felfri här så tror jag på tidig ledning och från spets så blir han svårstoppad om han skulle få bestämma en del i täten.

Blir det inte spets för Hennessy Am så borde han ändå kunna få en fin resa i den främre träffen så får han ett passande lopp så tror jag han har en god chans att ta en ny seger här.

Hennessy Am känns jättefin i jobben efter det senaste loppet meddelar man från stallet och spåret är perfekt nu.

Hennessy Am kommer att tävla med skor runt om samt en vanlig vagn och ett stängt huvudlag meddelar Kim Pedersen.

Den värsta motståndaren till min vinnare är nummer 4 Vici Volantes som gjorde det bra som femma i finalen av långa E3 som vanns av Global Badman näst senast.

Gången efter det så hängde Vici Volantes med bra som tvåa bakom Önas Prince. Han har utvecklats mycket och han har laddats mot det här loppet en tid.

Skulle Vici Volantes nå spets så stiger hans chanser fast har går lika bra bakifrån också så hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han vara med och kämpa om en finalplats.

I övrigt kan nummer 7 Global Bookmaker som överraskade vid vinsten i sitt uttagningslopp till långa E3 senast vara intressant.

I den efter följande finalen så fick Global Bookmaker ett lopp i vinnarhålet och han fullföljde sedan okej även fast det inte blev mer än en slutlig sjätteplats.

Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan Global Bookmaker ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Hennessy Am
Färjestad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.15 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip