Lopp 8 - 2140m Auto

14 Elsa Mearas är ett duktigt sto som besitter än fin avslutning när man får gå i ryggar och spara på speeden. Man var lite sämre sist efter ett lopp invändigt där man fullföljde loppet i ryggar hela vägen in i mål. Näst senast gick man en rapp avslutning då man segrade på v75 i Skellefteå. Precis som vid den segern är man i skrivande stund anmäld barfota runt om igen och hittar man bara ner i en vettig position inför slutrundan här så har man goda chanser att segra igen. Mitt förstastreck i loppet.

4 Gloria Sisu har jag jagat ett tag nu och man gör alltid gedigna insatser utan att få sätta nosen först men det känns som en tidsfråga innan det lossnar för hästen och man vinner lopp igen. Man är hygglig från start och även om det blir svårt att ta en längd på 2 Lothusatena och dessutom hålla ut 5 Isa så bör man kunna hitta en bra position i andra spår. Blir det dessutom lite körning mellan 2 & 5 så finns fina möjligheter för en bra placering här.

11 Lisa S.E har hittat sitt livs form och precis som Elsa Mearas så har man sin starkaste bit tillslut och går hela vägen in i mål. Med bra tempo på tillställningen fäller man många här. Näst senast såg man riktigt fin ut när man vann från rygg ledaren efter att spetsat initialt för att sedan släppa ledningen. Hästen går bäst i ryggar och läget behöver inte vara fel, man gör upp om det igen om formen är intakt. I mitt badkar får vi lite tempo på loppet från start vilket öppnar upp för 11 Lisa S.E, när man erbjuds 2,50 på plats så klickar jag spelet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

11 Lisa S.E.
Gävle lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2,50 Bet366


This is the stats tab
This is the post tip