Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Valley Brodde vinner loppet.

Valley Brodde har årsdebuten avklarad nu och han kan vara ännu bättre nu med det loppet i kroppen.

Valley Brodde hade innerspår bakom bilen även senast och han kunde inte hålla upp ledningen då för Action Launcher tog sig förbi men Örjan Kihlström kunde sedan enkelt ta sig ut och ta över ledningen i ett andraskede och från spets så höll han sedan undan till seger före en mycket bra avslutande Zeus Bi med tussarna oryckta.

Här finns det risk att Valley Brodde inte kan nå spets initialt direkt heller för nummer 4 Klöver All Over kan vara Snabbare iväg men det är ett litet fält så jag tror inte att Örjan Kihlström blir fast på innerspåret och hittar han bara loss i god tid före mål så tror jag han kan bli släppt till ledningen på nytt och då har han en god chans att vinna det här loppet.

Valley Brodde har gått två gånger i ledningen tidigare och han har vunnit båda gångerna så det är en position som vore önskvärd men blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

Valley Brodde är en sjuårig valack som tränas av Daniel Redén. Han var tidigare i träning hos Roger Walmann men på de tre starterna han har gjort för sin nuvarande tränare så har han vunnit två av dessa och i ett litet fält mot ett överkomligt motstånd så tror jag han tar en ny seger här.

Valley Brodde tävlade barfota runt om och i en jänkarvagn senast och det är anmält likadant den här gången.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Empire Garbo som avslutade fjolåret med en andraplats bakom Night Brodde i finalen av bronsdivisionen på Solvalla i julhelgen.

Efter den insatsen så har Empire Garbo hunnit med en start till och då avslutade han okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Malkin.

Nu har Empire Garbo inte startat på några månader och han fått rejält med grundträning och han känns stark och rejäl för dagen fast formen är lite svårbedömd nu meddelar man från stallet men kan Erik Adielsson servera honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

I övrigt kan nummer 7 Under The Counter som kommer från en överlägsen seger i ett montélopp vara intressant.

Kan Ulf Eriksson som kör Under The Counter få smyga med i en vettig rygg under slutrundan så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Valley Brodde
Bollnäs lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip