Lopp 9 - 2140m volt

8 Smile Silvio har snabbt etablerat sig och visat sig vara en individ med högt kunnande. Han inledde karriären med att vinna 5 av sina första 6 lopp och har under året fortsatt att imponera på tävlingsbanan. Bland annat vann han sin final på V75 under Elitloppshelgen tidigare i år. Ikväll handlar det dock om comeback efter lite vila, men skulle han vara redo att prestera direkt startar han med bra segerchans. Smile Silvio tål att göra jobb på egen hand och är min tipsetta.

13 Il Forte är en häst med bra fartresurser som märkligt nog stannat två gånger i spets nu på slutet. Ikväll väntar en annan uppgift vilket ses som ett plus och skulle Robert Bergh få honom att smyga med i de rätta ryggarna ikväll kommer det kunna gå undan den sista biten. Speeden för att utmana finns där och när vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet.

7 Capovento Pax är en annan speedig individ som alltid går bra till slut. Senast vann han efter en strålande avslutning och formen finns där. Utgångsläget ikväll bäddar för ett passande smyglopp och skulle luckan uppenbara sig till slut kommer Capovento Pax kunna fälla många den sista biten.

Lopp 9 - Jägersro
13 Il Forte
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip