Lopp 9 - 2140m auto

12 Nårje är en norsk gäst som visat sig veta vart mållinjen befinner sig. Han har fyra segrar på sina fem senaste starter. Men Nårje är samtidigt inte helt att lita på, då han även stått för en hel del galopper under sin karriär. Att man får starta med bakspår ikväll ses nästan som en fördel då hästen kan få en lugn start och förhoppningsvis trava in sig ordentligt. För fart finns nästan så det blir över och det råder ingen tvekan om att segerchansen är mycket hög om han håller sig till rätt gångart loppet igenom. Men känns ändå givet att gardera.

2 Grude Tilla kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Senast vann man på bra sätt efter att gått på i tredjespår med 400m kvar till mål. Efter senaste starten har man dock blivit behandlad och stått över lite tärning. Men har Grude Tilla inte tappat formen totalt så ska hon inte nonchaleras från ett perfekt utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen leder hon sen loppet länge. När vi år 1,95 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 7 Prins C.K som besitter bra fart och god kapacitet för loppet. Dock är man något ojämn i sina prestationer vilket gör Prins C.K svår att räkna på. Men skulle han leva upp till sitt kunnande ikväll är han inte alls oäven och platsar därför på mitt system.

2 Grude Tilla
Lopp 9 - Hagmyren
Spel: Plats
Odds: 1,95
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip