Lopp 9 - 2640m auto

9 Farlander Am var under förra säsongen en riktig klass klättrare som imponerade med flertalet topprestationer. Så sent som i lördags gjorde man årsdebut och stod då för en startgalopp, men upphämtningen var femstjärnig och man travade 1,12 sista 2200m. Med den genomköraren i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad till dagens start och från ett bra utgångsläge kommer man sitta bra på det direkt från start. Den givna förstahästen i min bok.

2 Staro Leonardo är ytterligare en individ som kommer från Joakim Lövgrens. En sjuåring som jag jagade en hel del under förra säsongen utan framgång. Men i den senaste starten då fick han visa samtliga vad han går för när man avslutade sista 500m via 1,09 till seger. Idag är utgångsläget optimalt och man kommer på nytt vara med där framme när mållinjen närmar sig. När vi får 2,10 på fasta marknaden att man placeriar sig tipp-3 i loppet så spelar jag.

1 Ubiquarian Face höll upp ledningen från sitt innerspår i den senaste starten och såg ut som en vinnare i sista sväng, men istället blev det galopp i ingången till upploppet och den dagen var förstörd. Nu har man återigen innerspår bakom bilen, men jag tror det blir svårt att svara ut 3 Sweetman från start. Men uppenbarar sig luckan under sista halvvarvet är man en given seger utmanare.

3 Sweetman vet ni som följer tipsen är en följehäst. Jag spikade bland annat honom senast i finalerna och satte då även Dagens Dubbel till fint netto. Detta är en blixtsnabb travare första biten och man är pånytt den troliga ledaren från start. Nu är distansen halvvarvet längre än senast men det visade man för två starter sedan inte är något problem då man vann även den starten. Formen är på topp.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Staro Leonardo
Lopp 9 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip