Lopp 9 - 1640m auto

Omgångens drag är 3 Apomorfin som nu har gjort två starter för Peter G Norman. I debuten för två starter sedan var han sjuk och den insatsen är bara att glömma. Men senast visade Apomorfin upp bra kunnande när han vann på överlägset sätt från ledningen. Nu med det loppet i kroppen kan vi förvänta oss en minst lika bra insats ikväll. Utgångsläget är passande och Apomorfin är min troliga ledare i loppet och väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. När vi får 2,90 på att han vinner loppet så spelar jag.

Motbud
9 Joanne Leejs stod för en bra insats senast på Visby och kommer med bra form. Det var första gången över kort distans och nu blir det återigen korta häcken som gäller. Joanne Leejs kommer direkt sitta bra till och blir det bara lite tempo på loppet kommer Jörgen S Erikssons fyraåring fälla många den sista biten.

Nämner även 5 Don Brogan som var klart förbättrad senast när man testade barfota runt om för första gången. Det blir samma balans ikväll igen och addera dessutom en amerikansk vagn för första gången. Spännande.

3 Apomorfin
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip