Lopp 9 - 2140m volt

10 Vae Victis Club är en sjuåring som imponerade vid första framträdandet i för Daniel Redén. Därefter har det gått lite grus i maskineriet och framgångarna har uteblivit. Det har bland annat blivit galopp i de tre senaste starterna. Detta gör att Vae Victis Club är svår att räkna på inför ikväll. Men kapacitetsmässigt är det en fin individ som står sig bra i loppet. Sköter sig Vae Victis Club ska det vara bra segerchans i loppet.

4 Betting Rebel är en sjuåring som visat sig trivas bäst när han får tåga på framme i ledningen. Skulle han komma dit ikväll blir man inte lätt att plocka ner. Formen är dock ett frågetecken vilket gör att chanserna försämras något.

5 Jaques Noir är ojämn i sina prestationer men han besitter hög högsta nivå. Till kvällens start maxar man i balansen och då det blir barfota runt om och amerikansk vagn vilket är intressant. Streckas på systemet. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag.

1 Baritone Artist gör ikväll comeback efter ett längre tävlingsuppehåll, vilket gör att han är svårbedömd. Men utgångsläget är passande och Baritone Artist kan öppna bra från start. Är bara formen någorlunda i ordning är detta en häst som gör upp om en framskjuten placering.

5 Jaques Noir
Lopp 9 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip