Lopp 9 Solvalla - 2640m volt.

9 Electrical Storm vet ni som följer tipsen här är en häst jag ofta talar mig varm om. Han gynnas av distansen och hade två raka segrar inför den senaste starten på V75, då skulle han jobbas in efter att blivit serverad en smörresa i andra utvändigt fram till upploppet. Men accelerationen uteblev och man höll “bara” farten in i mål som femma. Trots den prestationen meddelar man ändå från stallet att Electrical Storm håller fortsatt fin form och nu med en mer passande distans och bra utgångsläge är han min förstahäst i loppet. När fasta marknaden erbjuder 4,00 på att man vinner loppet så finner jag spelvärde.

2 Young King kommer från en något sämre insats i den senaste starten. Men nu har man fått återhämtat sig från de täta starterna som troligen var förklaringen till prestationen senast och jag förväntar mig en förbättrad Young King ikväll. Den längre distansen är en fördel för denna starka sexåring och i min bok står det ledningen efter en bit för Young King och från den positionen har man ännu inte fått se sig besegrad ifrån på tre försök.

8 Global Undecided är ingen rolig häst att räkna på. Humöret hos hästen är en stor faktor för hur denna sjuåring kommer att prestera. Men helt klart så gynnas han av att få vara med i främre träffen under loppen, och jag förväntar mig ett offensivt upplägg härifrån trots innerspår på bakvolten. Han är stark och rejäl och ikväll är det återigen Örjan Kihlström i vagnen.

För den som spelar V86 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

9 Electrical Storm
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 4,00
Bolag: LeoVegas , Unibet , Casumo

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip