Lopp 9 - 2140m auto

Ett öppet lopp på förhand. Jag fortsätter vana för 9 Rossi Garline som onekligen står på tur för seger och måste få utdelning på sin fina form snart. Senast blev det lite fel med positionerna längs vägen, men klockan stannade trots allt på 10,9 sista 1000m. Formen finns där och idag är jag inne på att utgångsläget är passande för Rossi Garline som kommer sitta bra till direkt från start och att dessutom Örjan Kihlström hoppar upp i vagnen ses som ett plus. När väl Kihlström väljer att sätta in attacken i loppet kommer det gå undan för Rossi Garline och när vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Betalar även tidigt för 10 Boli You S.M. som är en kapabel individ som när han väl har sin dag inte skräms av motståndet idag. Han visade senast upp sig från sin bästa sida och bakspår där en lugn start är att vänta ses som ett plus för hästen. Visst är han aningen ojämn i sina prestationer, men vaknar han bara på rätt sida är Boli You S.M en tidig segerkandidat i loppet.

Nämner även 7 Demon som håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. Galoppen för två starter ska inte Demon lastas för och när nu dessutom en etta i raden försvinner i och med dagens start kan vi räkna med att man från stallet gjort det där lilla extra för att Demon ska kunna prestera på topp idag.

9 Rossi Garline
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip