Lopp 9 - 2640m Auto

Ett lurigt lopp avslutar omgången och det finns flera betrodda som inte är att lita på här och jag väljer att ranka upp formstarka Donovan Hall och har även hittat ett singelspel på honom.

8 Donovan Hall trodde jag väldigt mycket på inom V86 i sin senaste start och man fullföljde riktigt bra som trea efter att ha sökt sig ut från sitt innerspår med 200 meter till mål. Motståndet känns inte tuffare den här gången och sitter man bara vettigare på det inför upploppet denna gång tror jag att man blir livsfarlig här. För två starter sedan sköt man också till vasst över upploppet i tuff konkurrens och känslan är att man står på tur för seger. Kan man bara hitta ner i ett vettigt slagläge i andraspår från sitt besvärliga startspår kan mycket väl segern komma nu. När fasta marknaden erbjuder 2,00 på att man slutar topp-3 i loppet så spelar jag.

3 The Special Man F har fått ett fördelaktigt läge då man kan utnyttja hans startsnabbhet och köras till spets. Han gör sina klart bästa lopp när han får springa där framme och motståndet är betydligt lämpligare den här gången och får man bestämma tempot i tät blir det en svår nöt att knäcka.

4 Alfas Kennedy är loppets mest fartfyllda häst och har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och får man aktionen att stämma är det bra chans att vinna det här loppet. Man var otrolig fin när man vann för fem starter sedan men efter det har det blivit fyra raka galopper och det är en hopplöst osäker häst med 15 galopper på karriärens 25 starter. De dagar hästen fungerar fullt ut håller han dock en hög nivå och en bra dag kan man vinna det här loppet med tjugo meter.

10 Ericano är jämn och stabil i Danmark och skulle gynnas om det blir tempo på loppet. Han vinner inte speciellt ofta men med rätt ryggar har man en bra speed sista biten även om man verkar sakna den där vinnargnistan.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

8 Donovan Hall
Lopp 9 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till / Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip