Dagens rek är till Lindesberg lopp 9 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 J.J.Another Vinn vinner loppet.

J.J.Another Vinn har radat upp bra prestationer den senaste tiden. Hon har lyft sig en nivå sedan hon fick tävla barfota runt om för tre starter sedan. Den gången så fick hon kliva på i fjärdespår på den sista bortre långsidan och hon fullföljde sedan starkt som trea i ett lopp som vanns av Iceland Radio före Tricky Treat.

Gången efter det så satt J.J.Another Vinn djupt ner i kön efter en passiv styrning men hon avslutade sedan sylvasst på upploppet fast hon fick aldrig tag i Love No Pain så det slutade med en andraplats bakom denne.

Gången efter det så landade J.J.Another Vinn i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så la hon sedan en rejäl press på den ledande Bicc's Avalon och tog över befälet med 400 meter kvar av loppet och sedan så stegade hon undan till en lätt seger.

J.J.Another Vinn får en rejäl kuskförstärkning i vagnen nu när Ulf Ohlsson hoppar upp i sulkyn första gången istället för Jevgeni Ivanov som brukar köra henne.

J.J.Another Vinn öppnade snabbt i voltstart för fyra stater sedan. Vid en lyckad start här så tror jag att hon kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon inte lätt att plocka ner.

J.J.Another Vinn är ett femårigt sto som tränas av Jevgeni Ivanov. Hon har på tolv starter så här långt tagit fyra segrar. Hon har även varit topp tre i 83 % av loppen så hon är ofta långt framme. Får hon ett passande lopp så tror jag hon har god chans att bättra på den statistiken ytterligare här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 14 Cactus som vann direkt i comebacken senast. Hon har ett svårt spår i volten återigen så en galopprisk föreligger även fast det gick helt okej sist.

Cactus kommer troligen att hamna långt bak och det blir inte det lättaste att runda ett helt gäng till seger här men med lite klaff så kan hon avsluta loppet bra.

I övrigt kan 13 Easy Creation som var duktig vid två raka segrar innan hon senast var ute i ett försök i Diamantstoet på Kalmar vara intressant.

Easy Creation satt då djupt ner i kön och hon kunde inte ta så mycket så hon kom in på sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Use Face.

Kan Björn Goop som sitter upp bakom Easy Creation hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 J.J.Another Vinn
Lindesberg lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip