Det är V64 tävlingar ifrån Eskilstuna ikväll. I lopp 9 spelar jag att nummer 3 Mellby Hoffa vinner loppet.

Mellby Hoffa är en fyraårig valack som har segrat i sex av sina tolv starter hittills i karriären. Efter ett galoppmisslyckande i tävlingsdebuten så plockade han fem raka segrar. Efter det dröjde det till februari i år innan nästa seger kom när han vann ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie.

Mellby Hoffa har varit borta från tävlingsbanorna i drygt tre månader nu så formen är svårbedömd. Timo Nurmos brukar dock ha hästarna i god författning när de återkommer till tävlingsbanorna.

Mellby Hoffa är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn den här gången. Från ett trevligt startspår så kan han kliva iväg bra från start och jag tror att Jorma Kontio har ställt in siktet på ledningen. Från spets så tror jag han kan bli svår att fånga in.

Det är inte säkert att Mellby Hoffa kan komma till täten för 4 Hennig Lixarve är snabb och även 6 Juncio Boko kan utmana om ledningen fast jag tror ändå att de hästarna får svårt att ta en hel längd på min vinnare i starten. Skulle det inte bli spets för Mellby Hoffa så blir det såklart svårare för honom att vinna loppet även om han kan vinna loppet från andra positioner också.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Juncio Boko. Han har ingen vacker rad men han är klart bättre än vad han har visat på slutet.

Juncio Boko har dragits med dåliga startspår en tid men har nu fått ett framspår. Det är en helt annan häst bakom hästar så läget nu är mycket bättre. Han kan öppna fort och skulle Per Lennartsson komma till spets så provar man nog i ledningen så länge lampan lyser.

Juncio Boko har vunnit från utvändigt ledaren också om det skulle vara upptaget i spets så det är inget måste att gå i ledningen även om det skulle underlätta om han kom till täten.

I övrigt kan nummer 8 Jaguar Hill vara intressant. Han fick inte vara ifred i ledningen senast och han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Stonecapes Pecca.

Jaguar Hill har pausat en tid efter det och han har dragit ett dåligt utgångsläge nu. Blir det en utdragen spetsstrid och om han kan få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli att räkna med över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Mellby Hoffa
Eskilstuna lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.60 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip