Dagens rek är till Färjestad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Diego Simoni mot nummer 5 My Silver Lining.

Diego Simoni gav sig från ledningen senast men här är det ett annat läge med bakspår så det blir ingen ledning nu. Efter det har han inte startat på ett tag.

Diego Simoni har varit borta från tävlingsbanorna sedan september så formen nu är tveksam men kan Jimmy Ehlers som kör hästen komma igenom vettigt från det här läget så tror jag han har god chans att vara för My Silver Lining i mål.

Diego Simoni är startsnabb så bakspåret är inte det bästa men med lite klaff och draghjälp under slutvarvet här så kan han bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

My Silver Lining gjorde bort sig med galopp senast. Nu kommer hon ut i sin första start sedan september så formen nu är ett frågetecken och hon är inte speciellt vässad inför den här uppgiften.

Felfri nu så kan My Silver Lining få en fin löpning i den främre träffen och då kan hon vara långt framme direkt i återkomsten men jag tror mer på Diego Simoni här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

My Silver Lining - Diego Simoni
Färjestad lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip