Dagens rek är till Romme lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Shorthanded Jag mot nummer 1 Sebastian Hall.

Shorthanded Jag gjorde sin senaste start i Bronsdivisionen på Örebro i augusti när han travade i ledningen men var då seg i sista sväng och slutade oplacerad.

Här återkommer Shorthanded Jag efter ett par månaders frånvaro och kommer nu ut i debut i montédisciplinen. Det är positiva träningsrapporter från stall Goop som tror att Shorthanded Jag ska fungera bra under sadel.

Shorthanded Jag är stark och rejäl så med duktiga Sofia Adolfsson på ryggen här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet och ska då ha god chans att vara före Sebastian Hall i mål.

Shorthanded Jag kommer troligen att tävla med skor runt om den här gången istället för barfota runt om som det var senast.

Sebastian Hall har formen på topp och från ledningen här så kan han leda loppet länge om Emilia Leo skulle få styra och ställa som han vill där framme.

Sebastian Hall har gjort det bra med sju segrar i disciplinen under året. Han var väldigt fin vid vinsten på Bergsåker senast och från ett trevligt utgångsläge här så gör han säkert ett bra lopp på nytt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Sebastian Hall - Shorthanded Jag
Romme lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 2.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip