Konstig dag igår. Bränner 2 av 2 av maxspel(Slovenien, Slovakien) men räddas av övriga 3 spel(Sverige, Tumba och Österrike). Landar på totalt minus 3 u vilket får vara godkänt med tanke på maxspelen. Slovenien var jag bara helt snett ute på men Slovakien tycker jag ska lyckas hålla sin ledning i slutet av matchen.

Nya tag idag och jag sticker ut hakan rejält på ett par högoddsare.


Vitryssland - Polen, EM-kval kl.17:00
Vitryssland står på 2 poäng medan Polen står på 0 poäng. Jag tycker förhållandena mellan dessa lag är i princip jämna nu förtiden. Polen har tappat mycket i kvalité vilket vi såg i VM där man misslyckades ordentligt. Vitryssland spelade ett helt ok gruppspel med bra resultat mot tex Ungern innan man åkte ut med stora siffror mot ett för dagen väldigt bra Sverige. Vitryssland har ett bra klubblag i Meshkov Brest där man hämtar några spelare och de har visat att man står sig bra i Europa. Med hemmapubliken i ryggen och med de dåliga resultat Polen visat sedan OS i Brasilien tycker jag Vitryssland ska vara knappa favoriter. Ingen given seger men dagens absolut mest spelbara.

Vitryssland att vinna @3.30(5/5 units) bet365


Rumänien - Serbien, EM-kval kl.19:00
Samma grupp som Vitryssland och Polen där Rumänien visat sig klart starkast(4 av 4 poäng). Rumänien har också visat bättre resultat utanför den här kvalgruppen och ett Serbien som är ett av de sämre Balkanländerna ska inte kunna ta poäng borta mot Rumänien.

Rumänien att vinna @1.80(4/5 units) bet365


Makedonien - Island, EM-kval kl.20:00
Den här tycker jag är riktigt bra. Makedonien är ett väldigt bra hemmalag, man besitter hög kvalité med flera spelare i europeiska topplag. Island har likt Polen dalat i kvalité på senare år, i VM blev det påtagligt. I min värld ska man inte ha en chans i denna bortamatch.

Makedonien -1.5 mål @1.80(5/5 units) bet365


Ungern - Danmark, EM-kval kl.20:00
Den här reken bygger på att båda dessa lag i princip redan är klara för EM då övriga lag i denna grupp är alldeles för svaga(Holland och Lettland). Det gör att Danmark inte behöver gå all in för att vinna här vilket i sin tur gör att ser denna match som 50/50 tack vare hemmaplansfördelen. Ungern har dessutom en hel del kvalité så för mig skulle det inte vara en skräll om man plockar 2 poäng ikväll. Över 3 gånger är hur som helst på tok för högt.

Ungern att vinna @3.30(4/5 units) bet365


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip