Handbolls-EM lördag

Kl.16:00

Ungern-Ryssland
Tittar man på oddsen kan man tänka sig att värdet ligger på Ungern. Men Ungern saknar nu två av sina största stjärnor. Lekai & Bodo är borta med skador, de två är tillsammans med Balogh Ungerns stjärntrio. Ser inte hur Ungern ska klara sig utan dem. Ryssland glänser inte men blir bättre & bättre hela tiden. När Ungern har det så rörigt i truppen är jag övertygad om att Ryssland tar chansen.

Ryssland -1.5 mål @2.00(4/5 u)


Kl.18:15

Danmark-Island
Danmark har haft lite problem inför turneringen med en del spelare som är lite osäkra. Men Mikkel Hansen är redo och bredden i truppen är så pass bra att det finns gott om klasspelare att tillgå.

Bilyk & Sagosen öste in mål igår, Mikkel Hansen kommer göra detsamma idag. Övertygad om att han når 10 mål.

Danmark över 30.5 mål @1.85(3/5 u) bet365

Mikkel Hansen över 6.5 mål @1.70(5/5 u) Unibet


Spanien-Tyskland
Det här blir en riktig kamp. Båda lagen hade en del problem i premiären mot sämre motstånd. Tycker främst det hackar en del i anfallsspelet för de här lagen. Jag tror vi får se två bra försvar där siffrorna hålls nere.

Under 51.5 mål @2.10(3/5 u) bet365


Montenegro-Serbien
Ett intressant balkanmöte där jag inte förstår hur oddsen sitter. Innan EM hade jag Serbien som sämst i gruppen. I premiären blev det än tydligare när Serbien inte var nära Vitryssland. Montenegro var helt ok mot storebror Kroatien och Montenegros fina högernior tror jag avgör idag.

Montenegro @2.70(4/5 u) bet365


Blir nog allt för idag!

This is the stats tab
This is the post tip