Island & Vitryssland vann hur enkelt som helst. Målskyttespelen var dock kalla igår. Mikkel Hansen stannade på 1(!) spelmål, det var nog den sämsta insats jag sett han göra någonsin. Det var väldigt nära att även Danmark fick lämna EM redan nu. Serbien var med länge mot Kroatien, det var inte helt långsökt med @8.50 i odds.

Vi jobbar vidare.

EM tisdag

Kl.18:15

Schweiz-Slovenien
Jag tror Slovenien räknar med att Sverige slår Polen. Då är Sverige/Slovenien klara eftersom Sverige slog Schweiz med 13 mål, om inte Schweiz vinner med massor av mål här vilket inte kommer hända. Hur som helst behöver Slovenien inte ösa på och vinna med massor av mål så jag har svårt att se det hända. Schmid visade mot Polen hur bra han är, han kommer dominera i 7 mot 6 även här. Tycker det är dagens bästa att Schweiz täcker linan.

Schweiz +4.5 mål @1.90(5/5 u) bet365
Schweiz dnb @6.50(1/5 u) bet365
Schmid över 7.5 mål @1.85(3/5 u) Unibet


Österrike-Nordmakedonien
Tycker Österrike imponerar. Tvärtom med Nordmakedonien som har två sämre insatser i gruppen mot Ukraina & Tjeckien. Lazarov är alldeles för ensam och mot ett Österrike på hemmaplan tror jag man viker med sig. Österrikes storstjärna Bilyk glänser tillsammans med Bozovic och kanstspelaren Weber. Bilyk har gjort 21(!) mål på två matcher, lär inte skjuta mindre idag och blir huvudspelet.

Österrike-1.5 mål @1.97(3/5 u) Unibet
Bilyk över 8.5 mål @2.15(4/5 u) Unibet
Bozovic över 4.5 mål @1.70(3/5 u) Unibet


Kl.20:30

Portugal-Norge
Det här trodde man inte skulle vara en gruppfinal men det är fakta nu. Det betyder att poängen härifrån tas med så matchen betyder mycket.

Jag är övertygad om att Norge inte bommar den här chansen. Vinst här & 2 poäng med till nästa steg och där är Frankrike borta medan Sverige & Danmark inte har med sig 2 poäng. Börjar lukta semifinal för Norge.

Portugal tror jag kan vara lite ”nöjda” av att redan vara i mellanrundan och inför den norska publiken tror jag det rinner iväg ordentligt.

Sagosen får ett spel som vanligt, magisk är han.

Norge -4.5 mål @1.85(4/5 u) bet365
Sagosen över 7.5 mål @1.85(4/5 u) Unibet
Jöndal över 3.5 mål @1.85(2/5 u) Unibet


Tjeckien-Ukraina avvaktar jag med tills vi vet förutsättningarna efter Österrikes match.


Sverige finns i en egen rek.


Trevlig dag!

This is the stats tab
This is the post tip