Montenegro gjorde för många mål i första halvlek igår för min rek men sen blev det full pott på Sveriges match.

Ryssland vinna guldet @3.00 lever vidare också, nu nere på @2.50 och jag tycker fortfarande värdet finns där.

Idag sista omgången och det är inte bara jakt på semifinalplats, platserna bakom är också viktiga för att ta sig till OS.

6 matcher, jag väljer spel i 4 av dem.

07:00
Nederländerna-Sydkorea
Trots två förluster i mellanrundan har Nederländerna väldigt goda chanser att nå semifinalen. Det som krävs är troligtvis ”bara” en seger här. Det gör att jag är övertygad om att man inte är för nedstämd efter två förluster, istället ser man nog den här matchen som en väldigt stor möjlighet att nå semi.

Sydkorea har släppt in 72 mål på sista 2 matcherna. Tror inte det kommer se bättre ut mot Nederländerna.

Lägg också till att Sydkorea redan är OS-klara.

Nederländerna över 31.5 mål @1.95(3/5 u) Unibet
Nederländerna -4.5 mål @2.02(3/5 u) Unibet


10:00
Rumänien-Japan
En match som inte betyder någonting. Topp-8 går ej att nå för Rumänien vilket gör att OS ej går att nå via detta mästerskap men de får en plats i OS-kvalet ändå via EM. Japan däremot lär säkerligen kriga på för att avsluta VM på hemmaplan med en seger. Japan gjorde 31 mål på Spanien, tror man gör många även idag.

Japan -2.5 mål @1.88(3/5 u) bet365


10:00
Serbien-Danmark
Serbien har spelat flera matcher med väldigt mycket mål, 36-33 & 28-29 i de två senaste. Danmarks matcher är betydligt mer målsnåla, 22-19 & 27-24 i de två senaste och de trots att man spelat mot målglada lag som Norge & Nederländerna.

Jag är helt inne på att Danmark kommer få till sin matchbild där lagen inte byter mål med varandra. Tror Serbien kommer få det jobbigare att göra mål i den här matchen, speciellt då turneringens bästa målvakt finns i Danmark. Det här är en viktig match för att kunna nå OS, bör bli tight och lite nervöst.

Serbien under 24.5 mål @1.90(5/5 u) Unibet
Under 51.5 mål @1.90(2/5 u) Unibet


12:30
Montenegro-Sverige
Beroende på om Ryssland vunnit eller inte kan Sverige nå semi här. Har Ryssland vunnit med 5 mål behöver Sverige ”bara” vinna. Dock svårt att se Ryssland göra det när de inte behöver.

Oavsett så betyder matchen mycket för Montenegro då det jagar OS-kvalet. Topp-7 i VM är det som gäller(8e räcker om Sydkorea är topp-7) och vid vinst idag är Montenegro topp-6. Jag tycker Montenegro har ett bättre lag, dessutom flera spelare som spelat länge och har rutin från stora matcher.

Sverige har rutin i Gulldén, Roberts & Hagman men har också en hel del nytt i laget och nu med lite press för första gången i turneringen tror jag det faller över till Montenegro.

Montenegro @2.25(4/5 u) Unibet


Trevlig dag!

This is the stats tab
This is the post tip