Speltips Handbolls-VM dag 2

Sport: Handboll
Spelstopp: 2021-01-14 20:30
Land: Egypten
Liga: VM
Odds: Flera
Tips: Flera
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
VM dag 2

Aldrig nära igår när Chile gjorde mål när dom ville i andra halvlek. Kanske skulle läst matchen som avslagen men trodde ändå Egypten skulle stänga mer bakåt.

Idag drar det igång på allvar med hela 7 matcher.

Jag väljer ut spel i 5 matcher.


Vitryssland-Ryssland kl.15:30
Vitryssland går framåt och har just nu några riktigt bra spelare. Slog Norge B i genrepet och såg bra ut. Kulesh, Karalek, Vailupau & Gayduchenko är några som håller riktigt hög klass. Tror de är klart starkare än Ryssland då Vitryssland inte saknar någon tongivande spelare.

Ryssland har ett antal avbräck. Atman, Dibirov och stjärnan Shkurinskiy är de starka korten som saknas.

För mig ska Vitryssland vara ännu större favoriter.

Vitryssland -1.5 mål @1.84(5/5 u)


Algeriet-Marocko kl.18:00
Kanske idiotiskt att reka två lag man har sämre koll på men tycker mig se värde på Marocko när man läser på och lyssnar på folk som har bättre koll på afrikansk handboll.

De möttes i afrikanska mästerskapen där Algeriet vann en jämn match med 33-30(16-15 i halvtid).

Ser man på trupperna har Marocko fler spelare som håller till i Franska ligan. För mig betyder det att de får bra träning varje vecka, betydligt bättre än de algeriska spelarna får på hemmaplan.

Jag ser inte varför det här inte ska bli en jämn historia igen.

Marocko +2.5 mål @2.38(3/5 u)
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se


Österrike-Schweiz kl.18:00
Österrike saknar sin största stjärna Bilyk som bar laget förra EM. Utöver det saknas den andra ytternian Bozovic samt ett par spelare till som hade varit ordinarie eller på gränsen till ordinarie. Man har mött Tyskland i två möten inför VM och inte varit i närheten.

Schweiz som fått en plats gratis när USA försvann har inget att förlora. Stjärnan Schmid är med. Utöver det en handfull spelare som spelar i Bundesliga så laget är helt ok & betydligt starkare än Österrikes.

Med Bilyk och övriga skadade med hade jag haft Österrike som klar favorit. Nu är de kraftigt försvagade & man har inte alls bredden i laget. Att Schweiz får kort tid till förberedelse tror jag inte gör så mycket, tror de känner att de har allt att vinna. Jag tror Schweiz vinner relativt klart.

Schweiz vinna @2.02(5/5 u)


Norge-Frankrike kl.20:30
Vilken match direkt! Väldigt viktig också då poängen tas med. För mig är Norge solklar favorit. Frankrike känns sämre än på länge, bra på högernio men på övriga positioner tycker jag alla andra topplag är bättre. Såg riktigt tröga ut i kvalmatcherna förra veckan mot Serbien. Framförallt saknar man en mittnia som styr upp spelet, man hoppas nog på Mahé som annars spelar vänsterkant i Veszprem och det håller inte.

Norge ser bra ut. Saknar mittförsvarare Gullerud men den här matchen tror jag man vinner genom att springa ifrån Frankrike. Det samt att man har planens bästa spelare i Sagosen avgör här.

Norge -1.5 mål @1.98(3/5 u)


Sverige-Nordmakedonien kl.20:30
Obehaglig match för Sverige. Ett rutinerat Nordmakedonien med Lazarov i spetsen som kommer ner istället för Tjeckien och har allt att vinna.

Sverige saknar i princip hela förstauppställningen förutom Wanne & Gottfridsson. Appelgren(mv), L.Nilsson(v9), Jeppsson(v9), Arnesson(v9/m9), Lagergren(h9), Ekberg(h6), Nielsen(m6) & A.Nilsson(m6) är alla borta av olika anledningar. Det är otroligt många mål & mycket rutin bland de namnen. Ersättarna är helt ok men inte alls i närheten. Gottfridsson måste bära hela niometersuppställningen och det kan bli jobbigt mot ett rutinerat & disciplinerat Nordmakedonien.

Luktar svenskt fiasko här tyvärr.

Nordmakedonien eller oavgjort @3.37(2/5 u)


Lägger till denna

Slovenien-Sydkorea kl.18:00
Valde bort denna först pga att Sydkorea var svåranalyserade. Men nu på förmiddagen kom info att de skickar ett b-lag/u-23 med spelare födda -98 och yngre. Om de var svaga innan är de chanslösa nu. Slovenien ska kunna vinna tvåsiffrigt mot Sydkoreas bästa lag, nu ska det gå oavsett om de roterar & slår av på takten. Tror linan kommer höjas mer och mer under dagen.

Slovenien -11.5 mål @1.89(4/5 u)


Kan komma spel på målskyttar närmare avkast.

Trevlig dag & njut av fin handboll!


Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Handbolls-VM dag 2
Spela på Speltips Handbolls-VM dag 2
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
handbollstoken - 14 Januari 2021 - 10:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
handbollstoken - 2021-01-14 14:53

Bubbis

Island är absolut spelbar. Men eftersom jag har dom vinna gruppen lämnar jag rak seger här eftersom det i princip är samma spel..

Bubbis - 2021-01-14 14:07

@handbollstoken
Som alltid intressanta och välformulerade rekar att ta del av! Hade ”ändå” hoppas på ytterligare en rek då du i din (tidigare) fylliga turneringsrek bland annat skrev att vinnare av Grupp F helt och hållet står mellan Portugal & Island. Din rek var Island till 2,30. Givet detta borde väl 2,80 på Island (mot just Portugal) ikväll vara spelbart med en liten peng!?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.25
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.75
21:05  Packers - Bucs
Amfotboll - NFL - 2 hcp +4
1.87
00:40  Chiefs - Bills
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.71
01:00  NJ Devils - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
2.02
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:45  DD Tips Gävle 24/1
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming