VM dag 4.

Rätt ute på Danmark, Spanien & Kap Verde men målskyttarna och livespelen på Kroatien & Angola kostade en del.

Nu har vi sett alla lag en gång med en hel del överraskningar.

Andra omgången inleds idag.

Kl.15:30
Nu blev det 80(!) mål mellan Slovenien & Sydkorea där Slovenien gjorde hela 51. Det är helt sjuka siffror men det har också gjort att det måste varit svårt att sätta linorna den här matchen. Jag tror man satt dom alldeles för högt.

Vitryssland har absolut inte samma bredd som Slovenien. Slovenien gjorde hur man ville oavsett vilka som var på plan, när Vitryssland vilar Kulesh, Karalek, Vailupau har man inte samma kvalité. Jag tror därför inte man vinner med siffror som Slovenien gjorde.

Ser man på Sydkoreas resultat tidigare brukar det inte vara överdrivet mycket mål. Vitryssland vinner säkert klart & det blir nog en hel del mål men jag tror inte man räcker linorna.

Under 69.5 mål @2.00 (4/5 u) bet365

Sydkorea +15.5 mål @2.14 (5/5 u) bet365

Kl.18:00
Egypten-Nordmakedonien
Egypten glänste inte i premiären men vann enkelt tillslut. Man gick runt på hela laget, när man behöver har man riktig klass i en handfull spelare & dom bör spela lite mer här.

Nordmakedonien var sämre än jag trodde mot Sverige. Lazarov börjar bli gammal och kan inte bära laget & bakom honom finns inte mycket. Tror inte man orkar stå emot och jag tror siffrorna rinner iväg.

Egypten -4.5 mål @1.83 (4/5 u)
Egypten över 29.5 mål @1.93 (4/5 u)

Ryssland(RHF)-Slovenien
Slovenien fick leka handboll mot Sydkorea. Alla 14 utespelare gjorde mål och man kunde rotera ordentligt. Ryssland spelade en stentuff match mot Vitryssland. Bara 8 målskyttar och man gick hårt på några spelare. Ryssland har inget bra försvar & inga bra målvakter, jag tror Slovenien kommer komma till enkla mål och man har verkligen avslutare i världsklass. Jag tror det kan bli en tvåsiffrig seger här.

Slovenien -4.5 mål @1.72 (5/5 u)
Slovenien över 30.5 mål @1.95 (2/5 u)

Dubbel
Egypten & Slovenien i två kl.18-dubblar.

Egypten -2.5 mål
Slovenien -2.5 mål
@1.96 (5/5 u)

Egypten -6.5 mål
Slovenien -7.5 mål
@7.14 (1/5 u)

Kl.20:30
Algeriet-Island
Island förlorade en tuff match mot Portugal. De möttes även i kvalet till EM inför VM så tre raka matcher har man spelat mot Portugal. Gjorde på de tre matcherna ändå 79 mål, möter nu ett betydligt sämre försvar och bör göra en del enklare mål. Jag tror Island gör 30 mål här.

Island över 28.5 mål @1.85 (4/5 u)

Chile-Sverige
Sverige lär rotera lite här. Blir inte förvånad om det är en helt ny startuppställning. Men det kan också vara så att Solberg vill spela in sin startuppställning tills dess att man avgjort. Men även om Claar, Chrintz, Pellas och ngn till får chansen tror jag vi får se ett disciplinerat Sverige som kommer springa iväg tidigt. Chile har ett par helt ok spelare men försvaret & målvaktsspelet håller alldeles för låg klass. Jag tror Sverige täcker linan tidigt.

Sverige -5.5 mål i halvtid @1.94 (4/5 u)

3 matcher lämnar jag så länge. Återkommer ev. till dom och målskyttespel när den marknaden öppnar.

Målskyttespel lördag

Kl.18:00
Österrike-Frankrike
Väljer 3 målskyttespel i samma match. Mahé öste in mål senast. Här är jag inne på att Frankrike avgör matchen tidigt och därför kommer rotera en hel del. Man har andra mittnior att testa så förhoppningsvis spelar Mahé minimalt idag.

Mem gjorde inte ett mål senast. Honom vill man få igång. Bör få betydligt mer utrymme mot detta motstånd. Spelar han 35-40 min bör denna sitta.

Weber gör alltid flest mål i Österrike. Inget undantag idag om bara någon straff sitter.

Mahé under 5.5 mål @2.00
Mem över 3.5 mål @1.95
Weber över 4.5 mål @2.00


Kl.20:30
Schweiz-Norge
Jöndal tror jag också vilas lite idag. Blonz är inte dålig så om Norge bara avgör tidigt vilket jag tror kommer Blonz spela en del.

Jöndal under 3.5 mål @2.38

Trevlig lördag!


This is the stats tab
This is the post tip