Ikväll drar slutspelet i handboll igång, riktigt kul!

Kristianstad-Redbergslid kl.19:00
RIK är väldigt mycket upp & ner, kanske mest av alla slutspelslag. När de har sina bra stunder hotar de alla lag men när de är dåliga slår de inte ens bottengängen. Men idag får dem mitt förtroende, dels pga att de kan spela helt utan press men mest pga läget i hemmalaget.

Olafur Gudmundsson är avstängd efter rött kort senast mot AIK, så slarvigt eftersom den matchen inte betydde nånting för Kristianstad.

Utöver det skadade sig Helge Freiman och spelar troligtvis inte ikväll.

Det som gör(tror jag) att man ändå är väldigt stora favoriter är att man annonserat att både Henningson och Moen är tillbaka från sina skador. Det synar jag. Henningson bröt ett ben i foten för 3 månader sedan och Moen har missat 4 matcher pga en bristning. Om de spelar tror jag de spelar ytterst sporadiskt och formen är knappast på topp. Tror också det finns en chans att de inte spelar alls, och att de mest är med i truppen för att göra RIK osäkra.

Så Gudmundsson borta och rejäla frågetecken för Freiman, Henningson och Moen. Vi pratar alltså om 4 av de 5 givna på niometer i laget(Canellas är den 5e). Det skojar man inte bort..

Kanske blir skämskudde när Kristianstad mosar med 10 bollar men jag tror inte det, speciellt inte om Thulin i RIK har den nivån i målet som han kan ha.

Välj det ni tycker är vettigast.

RIK +5.5 mål @2.05 (4/5 units) bet365
RIK +2.5 mål @3.75 (1/5 units) bet365
Kristianstad under 29.5 mål @1.90 (3/5 units) bet365
RIK vinna @10.00 (1/5 units) bet365

Trevlig fredag & skål!

This is the stats tab
This is the post tip