Lopp 7 - 2140m auto

4 Donizetti galopperade bort en hel del pengar i finalen av Svenskt Travkriterium senast. Men i försöket för två starter sedan visade man upp fin fina kvaliteter när man vann säkert trots en tuff resa utvändigt om ledaren sista 1400m. Donizetti tål att gör en hel del jobb själv och ska från ett bra utgångsläge ses med störst segerchans i loppet på förhand.

10 Felix Orlando gillar man skarpt med sina dubbla E3-segrar på konton i under året och i den senaste starten visade han full form när han plockade ner Asteroid sista biten efter att ha fått luckan in på upploppet. Löser det sig bara någorlunda från bricka tio här idag kommer man vara med långt framme även här.

Skrällen är 5 Mi Ma Ohrtus som idag gör en spännande debut för Svante Båth. Dessutom är det anmält det barfota runt om och med jänkarvagn för första gången! Detta är en individ som visade upp högt kunnande redan som tvååring när man bland annat vann Svampen på Örebro och som nu gör debut för ny tränare och där man maximerar utrustningen. När vi får 2,55 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 6 Devils Tongue som imponerade vid på V75 senast när man vann från ledningen. Han kan öppna bra och ska räknas tidigt om han skulle hitta till ledningen igen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Mi Ma Ohrtus
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odde: 2,55
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip