Dagens rek är till Axevalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 3 Asger Molar mot nummer 6 NoLimitJimMit.

Asger Molar var duktig vid en enkel seger från spets hemma i Skive för en dryg månad sedan. Han drog direkt till ledningen från spår 4 bakom bilen då och han hade trots en öppning på 11,6 första varvet inga bekymmer att gå undan till en säker seger. Gången efter det så fick han göra en hel del grovjobb och tröttnade.

Ikväll gör Asger Molar sina första framträdanden i ny regi för Flemming Jensen och här har han fått ett bättre läge än i det första heatet och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt hitta till ledningen så kan han bli att räkna med här och då tror jag på bra chans att han är före NoLimitJimMit i mål.

NoLimitJimMit var klar favorit på V75 senast men han var slagen med 150 meter kvar av loppet och fick nöja sig med fjärdeplatsen då bakom vinnande Eppur Si Muove efter att ha tagit över ledningen efter ett halvvarv. Aktionen var inte den bästa då fast om Conrad Lugauer som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här.

NoLimitJimMit gjorde comeback efter lång frånvaro för en månad sedan. Han kördes då till ledningen efter 600 meter och gick sedan undan till enkel seger via 11,7 sista 800 meterna och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han så klart vara långt framme igen men jag tror att man vill tävla emot honom här då både nummer 3 Asger Molar och även nummer 5 It's Time kan öppna bra och skulle NoLimitJimMit få svar om spets så tror jag inte han räcker till här.

Eventuellt så kommer NoLimitJimMit att tävla med ett norskt huvudlag för första gången. Det är svårt att veta hur han hanterar två heat men jag tror inte att det ska ställa till några problem. Fast om han bränner mycket krafter i det första försöket så kan det bli tufft om han får göra mycket av grovjobbet här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

NoLimitJimMit - Asger Molar
Axevalla lopp 9
Spel: H2H 2
Odds: 2.07 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip