Ruskigt skakig start på säsongen för min del. En del felaktiga analyser, och en hel del oflyt har gjort att jag hittills bara satt 6 av 15 rekar. Så ha det i åtanke när vi funderar på att rygga mig. Dock ska sägas att det varit en knepig start generellt, rekats egna NFL-rekare RoloMartins hittade inte hem med en enda rek under vecka 1, eller i vecka 2:s TNF. Det visar hur svårt det varit.

Alright, helgens klart bästa rek vad gäller individuella prestationer är enligt mig detta spel!!

Ni som följer mig vet att jag i vecka 1 var "all in" på att Mac Jones var felvärderad av bolagen, en av få analyser som hittade hem.... Då var linan på att han skulle ha över 29,5 pass attempts, och han landade på 29 completions på 39 pass attempts, med 1 TD och inga interceptions.

Jag gillade verkligen vad jag såg från Mac Jones, han visade upp precis det typ av spel jag vill se från en QB där jag vill se många passförsök/completions. Han var smart med bollen, valde de enkla alternativen och försökte inte leta upp något alldeles för svårt.

En del tror att "Patriots kommer fokusera på springspelet", och ja, till viss del stämmer det. Damien Harris kommer få sina touches, men det hindrar inte Mac Jones från att fortsätta med sitt spel. Titta på Panthers förra veckan som mötte Jets, de har ligans största RB-stjärna i Christian McCaffrey. Han är en riktig "work horse" och sprang med bollen 21 gånger i matchen. Ändå kom Sam Darnold upp i 24 completions på 35 passningsförsök.

Jag är övertygad om att Mac Jones och Patriots kommer fortsätta på den inslagna vägen från premiären som på alla sätt var en bra prestation från dom förutom att de förlorade, vilket de verkligen inte borde ha gjort så som matchen var.

Min projection är att Mac Jones kommer landa matchen med typ 28-30 completions på 35-39 pass attempts. Och jag tror att Patriots vinner detta med minst en TD:s marginal.

Men reken blir alltså; Mac Jones över 21,5 completions @1,83 - för bra för att vara sant i mina ögon.

Min form är dock som sagt kass, så fundera själv på om det är värt att rygga. Om du ryggar så gör du det på egen risk, och jag önskar dig isåfall lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip