Ruggigt het match väntar på tisdagen när Bayern gästar Dortmund.
Mitt speltips: Dortmund vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. Alltså asian hcp 0.
2.95 hos LeoVegas , Unibet & Casumo .

Ettan mot tvåan i tabellen där Bayern är fyra poäng före. Vinner Bayern här är ligatiteln klar. Ett kryss är också ett okej resultat för deras del, medan Dortmund måste vinna.

Visst ska Bayern München vara favoriter här, de är bästa laget i ligan. Men jag tycker oddsen på Bayern sjunkit FÖR lågt och att det därmed finns spelvärde på Dortmund. Rak seger på Bayern släpptes till runt 2.10-2.15 på en del ställen och är i skrivande stund nere på runt 1.80-1.85. Visst finns det bekymmer med att jämföra olika lag/matcher och så, men PSG stod ca 50 punkter högre när fransmännen gästade Dortmund i CL-slutspelet i våras. Förvisso med publik, men jag tycker det säger någonting. Dortmund är ju klart kapabla och kan matcha Bayern en bra dag. Tillsammans med RB Leipzig och möjligen Leverkusen tillhör de en grupp lag som är med strax bakom Bayern.

Thiago, Coutinho och Tolisso saknas för Bayern. Senast tvingades Boateng bryta matchen pga en småskada och även Gnabry har dragits med en del problem. Gissar att bägge kommer till spel dock. Men knappast optimalt truppläge. Fick även en halvknepig match mot Frankfurt i lördags. En säker 3-0-ledning blev 3-2 tidigt i andra och Bayern fick koppla på igen och spela tiden ut snarare än tanka energi. Knappast optimalt för ett par äldre spelare som Muller, Lewandowski och Boateng.

Tänkbart lag Bayern:
Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Även Dortmund har en del avbräck. Hummels fick byta i halvtid och sedan tidigare är Reus, Zagadou och Witsel out. Fick en rätt bekväm match mot Wolfsburg i helgen. 2-0-seger utan att förta sig alltför mycket.

Tänkbar Dortmund-elva här:
Bürki - Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro - Sancho, Haaland, Hazard

Bayern är alltid Bayern. Har dem en bra dag så förlorar de mot ytterst få lag i världen. Deras facit 2020 är brutalt med 12-1-0 i alla tävlingar. Men jag tycker som sagt deras odds krupit ner väl lågt. Har väl inte gjort sina bästa matcher efter COVID-uppehållet heller. Dortmund har kvalitet. Slagit Bayern ett par gånger senaste åren och har allt att vinna för här. Det är inte ofta de står såhär högt på hemmaplan. Att få runt/nära 3 ggr pengarna med insatsen tillbaka på kryss känns alltför lockande för att inte testa.

Speltips Borussia Dortmund vs Bayern München:
Dortmund med asian handicap 0 - odds 2.95 hos LeoVegas , Unibet eller Casumo .
Unibet livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip