Bayern över 5,5 hörnor spelas till 1.80 hos Betsafe .

Marängerna har satt sig i en utmärkt sits för att nå finalen i Kiev och således försvara titeln ännu än gång efter 2-1 segern på Allianz förra veckan.
Perfekt utgångsläge för Real som nu kommer att kunna använda sig av sitt otroligt effektiva kontringsspel mot Bayern som måste framåt.

Det var dock Bayern som var det bättre laget spelmässigt på Allians. Tyskarna förtjänade mer i min värld, 1-2 kändes inte alls rättvist sett till antalet målchanser.
Här måste som sagt gästerna framåt eftersom minst två mål måste göras. Lutar därmed åt mycket hörnor för Bayern om du frågar mig.
Det första mötet slutade 10-3 i hörnor till Bayerns favör och jag blir inte förvånad om vi får se liknande siffror på Santiago Bernabéu ikväll. Tror bestämt att Bayern kommer att föra matchen.
Dessutom har Jupp gått ut och sagt (bild.de) att Wagner och Lewandoski eventuellt kommer att bilda ett tvåmanna-anfall. Vilket bör betyda mycket inläggspel från kanterna eftersom att de båda anfallarna är target-spelare. Ytterligare en faktor som talar för hörnspelet?

Tänkbara laguppställningar:

Real Madrid 4-3-1-2
Navas; Marcelo, Ramos, Varane, Vázquez; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio; Benzema, Ronaldo

Missar: Carvajal, Isco
Tveksam: Varane, Nacho

Bayern München
4-4-2
Ulreich; Alaba, Hummels, Süle, Kimmich; Müller, Martinéz, James, Ribery; Wagner, Lewandowski

Missar: Boateng, Coman, Vidal, Robben
Tveksam: Neuer, Alaba

Två lag med minst sagt tunga avbräck, i synnerhet gästerna! Dock två starka elvor som presenteras.

Med tanke på hur Bayern spelade i det första mötet adderat med att gästerna måste framåt så känns hörnorna (ö5,5) nära tillhands.

Hur spelar ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip