V86 onsdag 12/06

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Vaggeryd och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i tre av loppen dels i V86-3 på nummer 3 Fabulous Journey som endast har gjort fem starter i karriären. I de fyra första loppen så blev det fyra raka andraplatser men senast så blåste hon till ledningen och gick undan till en helt överlägsen seger. Här tror jag att hon sitter i ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 9 Explosive Merlot som gick den tunga vägen i dödens senast men hade ändå inga problem att avgöra fram till seger över upploppet. Den långa distansen är passande och det är inte omöjligt att en offensiv Robert Bergh i vagnen här kan få ta över ledningen efter ett varv men det är långt ifrån säkert och han är bra nog att sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas så oavsett så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

Den tredje spiken hitta vi i V86-6 på nummer 3 Valnes Isidor som har varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober ifjol men han har tagit sina tre vinster från ledningen och här tror jag på tidig ledning igen och om Juhani Partanen som kör hästen slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag det blir en seger direkt i comebacken här.

V86-1 3,9,11
V86-2 3,5,6,7,11,14,15
V86-3 3 Fabulous Journey
V86-4 9 Explosive Merlot
V86-5 3,4,10
V86-6 3 Valnes Isidor
V86-7 2,3,5,6
V86-8 Alla

2772 rader x 0,25 = 693 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,5,6
DD2: 1 Marcello Wibb

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Il Boscaiolo är inte att lita på men skötte sig senast och gjorde då ett bra lopp som tvåa bakom vinnande Romero. Han är stark och rejäl och om Adrian Kolgjini som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här. Det blir en vanlig vagn nu när det är voltstart och i övrigt barfota fram och ett can’t see back huvudlag på vänster sida precis som senast meddelar man från stallet, 11 Stoletheshow har inte startat på ett tag och kan behöva loppet men det handlar om en väldigt kapabel häst och trots svårbedömd form och tufft läge med 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten så ska han ses med bra chans att vara långt framme här, 3 Morotai Degato har dragits med dåliga lägen under en längre tid men har nu fått ett bättre läge och här tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och är mycket intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 9 Il Boscaiolo
Spets efter 500m: 3 Morotai Degato
Skrällen: 3 Morotai Degato
Ranking: A 9,11,3 B 8,7,10,6,1 C 2,4,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Diamantstoet, Försök 6 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 3 Ottens Flamma inledde senast utvändigt ledaren och tog över ledningen med 1400 meter kvar av loppet men hade inget svar utan fick se sig besegrad av Rut K. och Legacy H.H. den sista biten. Insatsen var ändå bra och från ett fint utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och kan blanda sig i segerstriden här, 7 Cinnamon Spitfire höll bra till andraplatsen bakom vinnande Very Many Legs senast. Hon är mycket kvick iväg och trots ett spår långt ut här så tror jag att Roger Malmqvist som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Västerbo Daytrip blev tempotorsk senast, men avslutade ändå bra. Sedan skulle hon startat på Axevalla i början av juni, men blev då struken för oregerlighet. Hon hade en dålig dag då helt enkelt och hon har tränat väldigt fint efteråt meddelar man från stallet och om Robert Bergh kan servera henne en fin resa så kan det räcka långt här, 14 Olga Utca gjorde en bra avslutning och travade 11,5 sista 700 meterna och nådde fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mira Hörsta näst senast och gången efter det så tog hon en överlägsen seger i just Vaggeryd. Här har hon många hästar att runda men med fina ryggar att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och kan bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 3 Ottens Flamma
Spets efter 500m: 7 Cinnamon Spitfire
Skrällen: 6 Rut K.
Ranking: A 3,7 B 5,14,6,11,15,10,1,9 C 2,8,4,13,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Fabulous Journey som endast har gjort fem starter i karriären. I de fyra första loppen så blev det fyra raka andraplatser men senast så blåste hon till ledningen och gick undan till en helt överlägsen seger. Här tror jag att hon sitter i ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid gardering kan 1 Stephanie Divine som har lyft sig ett snäpp i ny regi och tog en delad seger med Neonetta G.H. senast. Här har hon ett bra utgångsläge och kan få en fin resa på innerspår och kan då lifta med till en framskjuten placering, 12 Jopi har gjort det bra på sistone och kommer med en fin rad fast här är spåret mindre bra men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 3 Fabulous Journey
Spets efter 500m: 3 Fabulous Journey
Skrällen: 12 Jopi
Ranking: A 3 B 1,12,7,10,8,5,4 C 2,9,6,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Smålandsstayern över 3640 meter och jag har spikat nummer 9 Explosive Merlot som gick den tunga vägen i dödens senast men hade ändå inga problem att avgöra fram till seger över upploppet. Den långa distansen är passande och det är inte omöjligt att en offensiv Robert Bergh i vagnen här kan få ta över ledningen efter ett varv men det är långt ifrån säkert och han är bra nog att sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas så oavsett så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 10 Elliot Coger som är en rutinerad stayer vara tänkbar. Han startade så sent som i torsdags och gjorde det bra då där han hamnade långt bak fast han gick ett bra slutvarv och nådde tredjeplatsen även om han var chanslös mot vinnande Pacific Face. Här står han 20 meter sämre till än min spik men med ett lopp i kroppen nu så kan han han vara förbättrad till den här starten, 6 My Dream Art kommer fån en seger där han kom till ledningen efter 750 meter och gick sedan undan till en säker seger via 12,5 sista 800 meterna. Han är kvick från start och om Jörgen Westholm är på offensiven så kanske han kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 9 Explosive Merlot
Spets efter 500m: 6 My Dream Art
Skrällen: 6 My Dream Art
Ranking: A 9 B 10,6,4,7,8,3 C 1,5,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Wollafur avgjorde efter en vass avslutning via 09,5 sista 800 meterna efter en perfekt resa senast. Här har han ett bra utgångsläge och om han kan få spara speeden fram till upploppet så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 10 Rache H.B.D. var ute i Silverdivisionen senast på V75 och spurtade bra när han väl fick fritt. Det här blir tredje starten i Wilhelm Paals regi och med fina ryggar att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det vara läge för en seger, 3 Dokonjo kan öppna bra från start men då det finns flera startsnabba hästar med i fältet så är det inte säkert att det kan bli någon ledning här men oavsett så kan han få en bra position och ska räknas tidigt här. Det blir norskt huvudlag nu och barfota runt om likt näst senast samt jänkarvagn som tidigare, säger Mikael Å Linderoth som tränar.

Min Vinnare: 4 Wollafur
Spets efter 500m: 6 Whisky Akema
Skrällen: 11 Flash Håleryd
Ranking: A 4,10,3 B 2,11,1,6,7,5 C 9,8,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Valnes Isidor som har varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober ifjol men han har tagit sina tre vinster från ledningen och här tror jag på tidig ledning igen och om Juhani Partanen som kör hästen slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag det blir en seger direkt i comebacken här, vid gardering kan 10 Fireman Am som övertygade vid skrällsegern senast vara tänkbar. Med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli att räkna med här, 7 Mythical Fairytale kan lägga iväg bra från start men går bäst i ryggar så jag tror att Alexander Nillson försöker hitta ner i en vettig position och skulle han lyckas med det så kan han bli farlig med en lucka till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Valnes Isidor
Spets efter 500m: 3 Valnes Isidor
Skrällen: 10 Fireman Am
Ranking: A 3 B 10,7,4,1,8,9,12 C 2,5,6,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Adde S.H. är galoppbenägen men stod för en lysande upphämtning senast efter en tidig galopp och felfri nu så kan han få en fin resa och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Kennedy är precis som tipsettan inte att lita på men besitter gott kunnande. Han har bra statistik över distansen då han har två vinster på tre starter och är obesegrad felfri så om han kan hålla ordning på benen nu så kan det räcka långt här, 6 Vulcano N.P. vann på ett bra vis i debuten för Magnus Dahlen för tre starter sedan. Nu har han varit ifrån ett tag men om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Red Rock Canyon Ås kommer med två raka segrar och kan öppna bra och om Thomas Uhrberg kan nå ledningen så kan det bli en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 2 Adde S.H.
Spets efter 500m: 5 Red Rock Canyon Ås
Skrällen: 5 Red Rock Canyon Ås
Ranking: A 2,3 B 6,5,7,11,10,1 C 4,9,12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass I, Försök 5 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 1 Marcello Wibb har visat full form på slutet och när han nu har läge för ledning här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Sato har en sylvass avslutning att ta till och kan plocka många meter över upploppet om det löser sig med positionerna från ett dåligt utgångsläge, 2 Chapuy är startsnabb och om Åke Lindblom som kör hästen laddar vad som går är det inte omöjligt att han kan ta sig förbi tipsettan och skulle han lyckas med det så kan han vara långt framme här, 6 Silent Hill kommer från seger mot ett billigt gäng. Han tål att göra en del på egen hand och kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 1 Marcello Wibb
Spets efter 500m: 1 Marcello Wibb
Skrällen: 2 Chapuy
Ranking: A 1 B 8,2,6,11,10 C 7,9,3,4,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 12 Juni 2019 - 11:00

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
18:00  Augsburg - Köln
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.84
  Rekatochklart Poolspel
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 5/6
Insats: 576 kr - DrTrav
18:30  Topptipset Tips Fredag 5/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:30  Europatipset Tips Lördag 6/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming